Filter producten:

Over ons

Wat is er zaliger dan 's avonds na het werk, je kleren uit te doen en iets comfortabels aantrekken? ­Voel je mooi, stijlvol, sensueel én comfortabel in de geweldige collecties gekozen door Pret-a-dormir.be. Zowel bij onze nachtkledij als onze homewear, beachwear of bedlinnen, zult u versteld staan van kwaliteit, dessin en/of onderhoudsgemak. Na 40 jaar ervaring­betreffende het neusje van de zalm­ in slaapcomfort, wou dochter Nathalie de online grens oversteken en het gamma uitbreiden met de meest trendy nachtkledij en homewear, accessoires en mooie beachwear tijdens de zomermaanden.  

Wij bieden: prima service, mooie producten, gratis levering in België en Nederland vanaf 40 euro, 14 dagen omruilgarantie, maattabel zie FAQ.

Wilt u de artikelen aanraken, ruiken, voelen, ... dan bent u van harte welkom in onze winkel Noppe Slaapcultuur te Lokeren, met een intieme shop-in-the-shop gereserveerd voor Pret-a-dormir. Wij beloven u alles met de grootste zorg uit te kiezen, te informeren en op te sturen. Met evenveel passie en sympathie als in onze winkel zelf!

Noppe Slaapcultuur bestaat sinds 1971 en staat garant voor hemels slaapcomfort. U vindt bij ons de betere merken, uitgezocht voor hun correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Een persoonlijk advies is voor ons zeer belangrijk, vandaar dat u voor uw boxspring, matras , lattenbodem, hoofdkussens altijd welkom bent in de showroom. Wij bieden u in een aangenaam kader een uitgebreide collectie van o.a. Beka, Lattoflex, Magnitude, Carpe Diem, Swissflex, Kreamat, Geltex Inside en Acro Bedding, 

­

Kijk even op onze slaapcomfort website: http://www.noppeslaapcultuur.be­